Om Umeå Ekonomi & Affärsrådgivning

Företaget grundades 2015 av Magnus Hallberg som är Auktoriserad Redovisningskonsult och Certifierad Affärsrådgivare.

Umeå Ekonomi & Affärsrådgivning är en fullservicebyrå som hjälper aktiebolag, enskilda firmor, föreningar och samfälligheter att starta, driva, utveckla och i vissa fall även avveckla sin verksamhet.

Vi arbetar digitalt och effektivt i moderna, webbaserade program. För oss handlar redovisning mycket om att integrera arbetsordersystem, kassasystem eller projektsystem med bokföringen för att minimera manuellt arbete och kunna fokusera mer på analys och rådgivning som ger dig mervärde. Vi har kunskap och erfarenhet från flertalet branscher vilket vi gärna delar med oss av i form av vår affärsrådgivning.

Alla kunder är unika och har olika förutsättningar, visioner och mål med sitt företagande. Vi finns till för din skull och agerar coach/bollplank så att vi tillsammans ska nå dit det är tänkt.

Som en mindre redovisningsbyrå är vi flexibla, nära till hands och lyhörda. Vi tror på hög kvalité, god service och korta ledtider. Vi är lokalt förankrade med de flesta kunderna i och kring Umeå men det digitala arbetssättet har medfört uppdrag även i övriga delar av Sverige. Vi träffas gärna för fysiska möten men uppdrag på distans är inget hinder.

Varmt välkommen till Umeå Ekonomi & Affärsrådgivning!

Magnus Hallberg - auktoriserad redovisningskonsult

MAGNUS HALLBERG
ägare/grundare